U gebruikt een verouderde browser, Internet Explorer wordt niet meer ondersteund door Microsoft. Wij adviseren het gebruik van Google Chrome.

Cookie- en privacy policy

Wij graag vertrouwelijk om met uw persoonsgegevens. Lees hier meer over Groot & klei en de AVG-wetgeving.

U bezoekt de website van Groot & klei, gevestigd aan de Werkensedijk 49
4251 PR te Werkendam. Deze Cookie- en Privacyverklaring is van toepassing op alle online producten, diensten en activiteiten van Groot & klei tenzij deze uitdrukkelijk een eigen privacy verklaring hanteren.

Persoonsgegevens die wij verwerken

Groot & klei verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken op basis van uw website bezoek:

– IP-adres
– Gegevens over uw activiteiten op onze website
– Internetbrowser en apparaat type

Wanneer u er voor kiest om gebruik te maken van een van de invulvelden of formulieren:

– Overige persoonsgegevens (bijv. uw naam, e-mail adres en/of telefoonnummer) die u actief verstrekt bijvoorbeeld door een contactformulier op deze website in te vullen, in correspondentie en telefonisch

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@grootenklei.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Groot & klei verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
– U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
– U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten

Geautomatiseerde besluitvorming

Groot & klei neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Er is altijd een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Groot & klei) nodig voor besluitvorming.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Groot & klei bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de wettelijke bewaartermijnen.

Delen van persoonsgegevens met derden

Groot & klei verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een verwerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Groot & klei blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Groot & klei heeft de realisatie van deze website uitbesteed bij een bedrijf voor website ontwikkeling. Die firma heeft automatisch toegang tot de persoonsgegevens gezien dit noodzakelijk is voor het kunnen uitvoeren van de overeenkomsten diensten.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Groot & klei gebruikt functionele, analytische en tracking cookies.
Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone.
Groot & klei gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit.
Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden.
Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren.
Daarnaast plaatsen we cookies die uw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden.
Bij uw eerste bezoek aan onze website hebben wij u al geïnformeerd over deze cookies en toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan.
U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat.
Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.
Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/
Op deze website worden ook cookies geplaatst door derden.
Dit zijn bijvoorbeeld website analyse-bedrijven en sociale media-bedrijven.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Groot & klei en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid.
Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.
U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@grootenklei.nl.
Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen.
Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart.
Dit ter bescherming van uw privacy.
We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.
Groot & klei wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.
Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Groot & klei neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Deze website is met een SSL certificaat beveiligd. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@grootenklei.nl.

Referenties

  • ‘Onze dochter is heel goed geholpen door Esther. Ze heeft veel meer zelfvertrouwen en weet dat ze er mag zijn. Esther is heel betrokken en weet spelenderwijs heel veel te bereiken bij je kind.’

    Marjoleine, mama

  • ‘Het traject was een interessante reis! De persoonlijke brieven gaven een warm beeld van wat er besproken is en onze zoon heeft ze een ereplaats in zijn kast en hart gegeven. Bedankt!’

    Inge, mama

  • ‘We merken dat hij steeds relaxter wordt en zijn driftbuien steeds meer kan opvangen. Hij vindt het super gezellig om met jou en met je hond (die moeten we zeker niet vergeten) te wandelen en even bij te komen in de Pipowagen. Hij is echt aan het veranderen!’

    Adrie, mama

  • ‘Ik voel me fijn bij Esther en kan goed met haar praten. Ze helpt me om niet meer boos en bang te zijn. Ik ga graag naar haar toe en kom altijd met een fijn gevoel in mijn buik thuis.’

    Guusje, 9

  • ‘Ik vond het erg moeilijk om bij een spreekbeurt of boekenbeurt voor de klas te staan. Door Esther heb ik meer zelfvertrouwen gekregen en vind ik het nu minder moeilijk. Daar ben ik heel blij mee!’

    Marien, 11

  • ‘Wat jij gedaan hebt voor Tim is onbetaalbaar!’

    Corine, mama

  • ‘Onze dochter vond het een feestje bij jou! Het voelde voor haar niet als coaching, maar als een uitstapje. Dankzij jou kan beter met haar emoties omgaan en is ze zo veel sterker geworden. Dankjewel daarvoor!’

    Evelien, mama

  • ‘Esther, je hebt het goed gedaan en het spelen met Birk vond ik geweldig!’

    Thijs, 10

  • ‘Door te tekenen, wat eerst kinderachtig oogde, werd ik me hierna bewust van mijn veilige havens en stuurlui… dankjewel voor de uitnodiging! Liefs.’

    Anne, 23

  • ‘Ik voel me fijn, alsof ik gehoord word en iemand me begrijpt. Ik kan alles kwijt en niks is teveel. Na alles wat ik vertel, voel ik me weer één geheel. Niet meer gebroken, niet meer klein. Wat fijn dat er zulke fijne mensen zijn als jij!’

    Julia, 19

  • ‘De plaatjes hebben mij iets geleerd en met de klei speel ik soms nog. Ik vond het gewoon best wel leuk eigenlijk en gezellig!’

    Liam, 7

  • ‘Esther weet kinderen snel op hun gemak te stellen, ze voelen zich hierdoor veilig en vertrouwd.’

    Sandra, mama

  • ‘Je had hem vrij snel door, hoe hij in elkaar zit. De drukte in zijn hoofd is fijn om te weten, zodat we er rekening mee kunnen houden. Heel erg bedankt ook voor het halen en brengen!’

    Jentel, mama

  • ‘Ik vond de brief die je geschreven had erg mooi!’

    Marilie, mama

  • ‘Ik vond de pipowagen heel leuk en ook de spelletjes die we deden!’

    Milou, 7

  • ‘Wat heb ik het fijn gehad bij Esther. Ik kon goed met haar praten en u hielp me om trots te zijn op mezelf en sterker te worden.’

    Meike, 9

Volg Groot & Klei

Ik ben Esther Cornet-Kleijwegt

Mama van vijf, mijn hele leven al juf en nu ook kindercoach.

'Je mag zijn wie je bent
om te worden wie je bent
maar nog niet kunt zijn
en je mag het worden
op jouw manier en in jouw tijd'

Dr. Anna Terruwe

Voor kleine mensen met grote gevoelens

Werkensedijk 49
4251 PR Werkendam

+316 11250700

esther@grootenklei.nl

Ontwerp en Realisatie door Nieuw Ontwerp